Ugrás a tartalomra
Omegle » Omegle adatvédelmi nyilatkozat

Omegle adatvédelmi nyilatkozat

Ez az adatvédelmi nyilatkozat ismerteti az Omegle.com LLC ("Omegle") és vonatkozik az Omegle weboldal minden látogatójára és az Omegle chat szolgáltatás felhasználójára ("Ön").

Omegle gyűjtött információk

A végén egy Omegle chat, Ön vagy a másik felhasználó dönthet úgy, hogy mentse a szöveges tartalmát a chat Omegle szerverek (a "Mentett csevegési napló"). Minden egyes mentett csevegési naplóhoz URL-cím generálódik. A Mentett csevegési napló tartalmazhat bármilyen kategóriájú személyes információt, amelyet a csevegés során megosztott. Ön és a másik felhasználó nyilvánosságra hozhatja a Mentett csevegési naplót vagy a csevegés során megosztott bármely információt. A Mentett csevegési napló mellett a másik felhasználónak lehetősége van képernyőfotókat készíteni, vagy harmadik féltől származó szoftvert használni a csevegések közvetítésére vagy rögzítésére. Legyen óvatos a csevegés során egy idegennel megosztott információkkal.

A Mentett csevegési naplóban szereplő bármely információn kívül az elmúlt tizenkét (12) hónapban az Omegle a következő személyes adatok alábbi kategóriáit gyűjtötte be az alábbi forrásokból, és üzleti célból az alábbi harmadik felekkel közölte:

KategóriaPéldákForrásKözzétéve
A. Azonosítók.Online azonosító (egy azonosító süti, amelyet az Omegle-be való első bejelentkezéskor rendelnek hozzá); és Internet Protocol cím.TeSzolgáltatók, más felhasználók, ha Ön video chat szolgáltatásokat használ, és a bűnüldöző szervek számára is nyilvánosságra hozhatók.
B. A kaliforniai ügyfélnyilvántartási törvényben felsorolt személyes információk kategóriái (Cal. Civ. Code § 1798.80(e)).Főiskolai tartománynév csak akkor, ha főiskolai üzemmódot használ.TeSzolgáltatók és más felhasználók, ha mindketten kollégiumi módot használnak.
C. A kaliforniai vagy szövetségi törvények szerint védett besorolási jellemzők.NINCS
D. Kereskedelmi információk.NINCS
E. Biometrikus információk.NINCS
F. Internet vagy más hasonló hálózati tevékenység.Böngészési előzmények, keresési előzmények, a fogyasztó weboldal, alkalmazás vagy hirdetés interakciójára vonatkozó információk.TeSzolgáltatók; és a bűnüldöző szervek számára is átadhatók.
G. Geolokációs adatok.Az IP-cím alapján történő országszintű geolokáció biztonsági és védelmi célokból történik.TeSzolgáltatók.
H. Érzékszervi adatok.A videófolyam csevegésekről vizuális pillanatképek készülnek a moderáláshoz.TeSzolgáltatók, beleértve a moderációs szolgáltatókat is; és átadható a bűnüldöző szerveknek.
I. Szakmai vagy munkával kapcsolatos információk.NINCS
J. Nem nyilvános oktatási információk (a Family Educational Rights and Privacy Act (Családi oktatási jogok és magánélet védelme) szerint (20 U.S.C. Section 1232g, 34 C.F.R. Part 99)).NINCS
K. Egyéb személyes információkból levont következtetések.NINCS

Videochat

Omegle video chat szolgáltatás megköveteli, hogy közvetlen kapcsolat jöjjön létre a számítógép és a másik felhasználó számítógépe között. Ehhez szükséges, hogy az Ön IP-címe elérhetővé váljon a másik felhasználó számítógépe számára, bár az Omegle felülete ezt nem mutatja meg a másik felhasználónak. Ez minden P2P videócsevegő rendszer működésének szükséges része. Ha ez nem tetszik Önnek, használja helyette a szöveges módot (vagy a kém módot).

Sütik

Az Omegle és harmadik fél szolgáltatók sütiket, tokeneket, widgeteket vagy más hasonló technológiákat (együttesen "Sütik") használnak a csevegőszolgáltatások bizonyos funkcióinak működéséhez. A Sütik az alábbiak szerint gyűjtenek személyes adatokat.

Omegle használ ID Cookie véletlenszerűen hozzárendelni az eszköz böngészője egy online azonosító. Az Omegle az online azonosítót a weboldal és a csevegőszolgáltatások biztonsági és védelmi céljaira használja.

Omegle használ Érdeklődés Sütik, amelyek lehetővé teszik, hogy mentse az Ön érdekeit és preferenciáit használata közben a chat szolgáltatások. Amikor Ön a közös érdeklődési kör funkció segítségével csevegés indítását kéri, az érdeklődési kör sütikből származó információkat elküldi az Omegle-nek, és arra használja, hogy egy másik, azonos érdeklődési körrel rendelkező felhasználót találjon. Az Ön és a másik felhasználó közötti egyező érdeklődési köröket a csevegés kezdetén mindkét felhasználó számára közzétesszük. A Mentett csevegési naplóban rögzített, egymást átfedő érdeklődési körök kivételével az Omegle nem menti el az Érdeklődés sütikből származó információkat, és csak a közös érdeklődési kör funkcióval történő csevegésre vonatkozó kérések teljesítése céljából fér hozzá az információkhoz.

Omegle használ College Cookie-k, amelyek lehetővé teszik, hogy mentse a beállításokat, ha használja a főiskolai mód és azonosítja a főiskola domain nevét, ha úgy dönt, hogy használja a főiskolai mód. A főiskola domainneve a csevegésben részt vevő másik felhasználó számára is láthatóvá válik. A mentett csevegési naplóban rögzített főiskolai domainnév közzétételét kivéve az Omegle nem menti el a főiskolai sütikből származó információkat, és csak a főiskolai mód funkcióval történő csevegésre vonatkozó kérés teljesítése céljából fér hozzá az információkhoz.

Az Omegle nyelvi sütiket használ, amelyek lehetővé teszik, hogy azonos nyelvi preferenciával rendelkező felhasználókkal kerüljön összeillesztésre. Az Omegle nem menti el a nyelvi sütikből származó információkat, és csak abból a célból fér hozzá az információkhoz, hogy Önt azonos nyelvi preferenciájú felhasználókkal párosítsa.

Omegle használ egy Auto-reroll Cookie, amely lehetővé teszi, hogy mentse a preferencia engedélyezése vagy letiltása az automatikus újratekerés funkció használata közben video chat szolgáltatások. Az Omegle nem menti el az Auto-reroll Cookie-ban szereplő információkat, és csak a videócsevegő szolgáltatások használata során az automatikus újratördelés funkció engedélyezésére vagy letiltására vonatkozó kérésének teljesítése céljából fér hozzá az információkhoz.

Az Omegle a CAPTCHA technológiát használja a spamek megelőzésére és a botok blokkolására, hogy megvédje az oldal és a chat-szolgáltatások biztonságát. További információkért arról, hogy a CAPTCHA technológia hogyan gyűjti és dolgozza fel az információkat, kattintson ide.

Omegle használja a Google Translate, hogy lehetővé teszi, hogy lefordítsa a webhely tartalmát különböző nyelvekre. További információért arról, hogy a Google Translate hogyan gyűjti és dolgozza fel az információkat, kattintson ide.

Omegle használja a Google Analytics anonim statisztikai információk nyomon követésére a webhely és a chat szolgáltatások használata. Az Omegle a statisztikai felhasználási információkat az oldal és a szolgáltatások biztonságának, biztonságának és funkcionalitásának fenntartására és javítására használja. További információkért arról, hogy a Google Analytics hogyan gyűjti és dolgozza fel az információkat, kattintson ide.

A böngésző beállításai segítségével ellenőrizheti a sütik által gyűjtött információkat. Ha úgy dönt, hogy nem fogadja el a cookie-kat, előfordulhat, hogy nem tud hozzáférni az oldalon és a chatszolgáltatásokon keresztül elérhető összes funkcióhoz, és bizonyos funkciók nem fognak megfelelően működni.

Személyes adatok felhasználása

Omegle használhatja, vagy nyilvánosságra személyes adatokat Omegle gyűjtött egy vagy több a következő üzleti célokra:

  • Az Ön által megadott információk teljesítése vagy teljesítése érdekében. Például a chatszolgáltatás nyújtása.
  • Hogy segítsen fenntartani a biztonságot, a biztonságot és az integritását Omegle honlapján és chat szolgáltatások. Például az Omegle átvizsgálhatja és felhasználhatja az információkat a spammerek, hackerek és más, a webhelyet és a szolgáltatásokat veszélyeztető személyek elleni védelem érdekében; az Omegle megoszthatja az információkat a moderációs szolgáltatókkal; és az Omegle megoszthatja az információkat a bűnüldöző szervekkel.
  • A webhely és a szolgáltatások értékelése és javítása. Például az Omegle összesítheti és/vagy azonosítástalaníthatja az információkat, hogy statisztikai adatokat állítson elő, például a különböző napszakokban indított csevegések átlagos számát.
  • A felhasználók Omegle-nek való megfelelésének figyelemmel kísérése és érvényesítése érdekében iránymutatások és politikák. Például az Omegle megoszthatja az információkat a moderációs szolgáltatókkal; automatizált rendszereket használhat az információk gyanús tevékenységek kiszűrésére; és megoszthatja az információkat a bűnüldöző szervekkel.
  • A bűnüldöző szervek megkereséseire való válaszadás, valamint az alkalmazandó jogszabályok, bírósági végzések vagy kormányzati előírások által megkövetelt módon.
  • Az Omegle egyesülésének, elidegenítésének, átszervezésének, reorganizációjának, feloszlatásának vagy az Omegle egyes vagy összes vagyontárgyának egyéb eladásának vagy átruházásának értékelése vagy lebonyolítása, akár a vállalkozás folytatásaként, akár csődeljárás, felszámolás vagy hasonló eljárás részeként, amelyben az Omegle által birtokolt személyes adatok a weboldalunk és szolgáltatásaink felhasználóiról az átadott eszközök között szerepelnek.

Omegle nem gyűjt további kategóriákba tartozó személyes adatokat, illetve nem használja az általunk gyűjtött személyes adatokat lényegesen eltérő, egymástól független vagy összeférhetetlen célokra anélkül, hogy Önt erről értesítenénk.

Személyes adatok megosztása

Omegle nyilvánosságra hozhatja az Ön személyes adatait egy harmadik fél számára üzleti célból. Amikor az Omegle üzleti célból személyes adatokat ad ki, az Omegle olyan szerződést köt, amely leírja a célt, és megköveteli a címzettől, hogy a személyes adatokat bizalmasan kezelje, és azokat a szerződés teljesítésén kívül más célra ne használja fel.

A fenti Cookie-szakaszban meghatározott szolgáltatókon kívül az Omegle a Linode-ot használja a tárhelyszolgáltatásokra, az AWS-t a mentett Chatlog tárolási szolgáltatásokra, a Cloudflare-t pedig a tartalomszolgáltató hálózati szolgáltatásokra. Kérjük, kattintson a szolgáltató linkjére, hogy információkat találjon a vonatkozó szolgáltatásaikról és adatvédelmi gyakorlatukról.

Személyes adatok értékesítése

Omegle nem cserél személyes adatait pénzért. Mint sok más oldalak, Omegle volt egy Facebook "like" gomb, Facebook "comments" plugin, Pinterest "pin" gomb, reddit "share" gomb, VK "share" gomb, és egy Twitter "tweet" gomb beágyazott az oldalon. E gombok és bővítmények használata a CCPA értelmében személyes adatok "értékesítésének" minősülhetett. A gombokat és bővítményeket már nem használjuk. Amennyiben e gombok és beépülő modulok használata személyes adatok értékesítésének minősült, az Omegle az előző tizenkét (12) hónapban olyan gombokat és beépülő modulokat használt, amelyek lehetővé tették a személyes adatok internetes vagy más hasonló hálózati tevékenység kategóriájának megosztását a Facebook, Pinterest, reddit, VK és Twitter oldalakkal.

Az Ön jogai és választási lehetőségei

Ez a szakasz ismerteti az Ön jogait, és elmagyarázza, hogyan gyakorolhatja ezeket a jogokat.

A konkrét információkhoz való hozzáférés és az adathordozhatósági jogok

Jogában áll kérni, hogy az Omegle hozzon nyilvánosságra bizonyos információkat az Omegle által az Ön személyes adatainak az elmúlt 12 hónapban történt gyűjtéséről és felhasználásáról. Miután az Omegle megkapta és megerősítette az Ön ellenőrizhető kérését (lásd alább a Jogok gyakorlása című részt), az Omegle nyilvánosságra hozza Önnek:

  • Az Önről gyűjtött személyes adatok kategóriái.
  • Az Önről gyűjtött személyes adatok forrásainak kategóriái.
  • A személyes adatok gyűjtésének üzleti vagy kereskedelmi célja.
  • Azon harmadik felek kategóriái, akikkel megosztjuk ezeket a személyes adatokat.
  • Az Önről gyűjtött személyes adatok konkrét darabjai (más néven adathordozhatósági kérelem).

Törlési kérelem jogai

Önnek joga van kérni, hogy az Omegle törölje az Öntől gyűjtött és megőrzött személyes adatait, bizonyos kivételektől eltekintve. Amint az Omegle megkapja és megerősíti az Ön ellenőrizhető kérését (lásd alább a Jogok gyakorlása című részt), az Omegle törli (és utasítja szolgáltatóinkat, hogy töröljék) az Ön személyes adatait a nyilvántartásából, kivéve, ha kivételt képez. Az Omegle nem törli a személyes adatokat olyan kérésre, amelyet a bűnüldöző szervek számára nyújtottak vagy nyújthatnak be, vagy amely a felhasználók biztonságának és védelmének védelmére szolgál vagy szolgálhat.

Jogok gyakorlása

A fent leírt hozzáférési, adathordozhatósági és törlési jogok gyakorlásához kérjük, hogy ellenőrizhető kérelmet nyújtson be hozzánk a következő módon:

  • Írjon nekünk e-mailt a [email protected] címre, és kérjük, írja be a tárgysorba az "Omegle-Privacy" szöveget; vagy
  • Írjon nekünk c/o Northwest Registered Agent LLC, 7901 4th St. N Ste 300, St. Petersburg, FL 33702 USA.

Az Omegle nem tud válaszolni vagy személyes adatokat szolgáltatni Önnek, ha az Omegle nem tudja ellenőrizni az Ön személyazonosságát és a kérés benyújtására vonatkozó jogosultságát, valamint megerősíteni, hogy a személyes adatok Önre vonatkoznak. Az ellenőrizhető kérelemnek a következőkre kell vonatkoznia:

  • Adjon elegendő információt, amely lehetővé teszi az Omegle számára, hogy ésszerűen ellenőrizze, hogy Ön az a személy, akiről az Omegle személyes adatokat gyűjtött, vagy egy meghatalmazott képviselője.
  • Írja le kérését olyan részletességgel, amely lehetővé teszi az Omegle számára, hogy megfelelően megértse, értékelje és válaszoljon rá.

Omegle csak akkor használja a személyes adatokat megadott egy ellenőrizhető kérelmet, hogy ellenőrizze a kérelmező személyazonosságát vagy jogosultságát, hogy a kérelmet.

Megkülönböztetésmentesség

Nem fogjuk Önt hátrányosan megkülönböztetni azért, mert él bármelyik jogával.

Kaliforniai adatvédelmi jogok

A kaliforniai "Shine the Light" törvény (Civil Code Section § 1798.83) lehetővé teszi a honlapunk kaliforniai lakosú felhasználóinak, hogy bizonyos információkat kérjenek a személyes adatok harmadik felek részére közvetlen marketing célokra történő továbbadásáról. Ilyen kérés benyújtásához kérjük, küldjön egy e-mailt a [email protected] címre, a tárgysorba írva "Omegle-Privacy", vagy írjon nekünk a következő címre: c/o Northwest Registered Agent LLC, 7901 4th St. N Ste 300, St. Petersburg, FL 33702 USA.

Gyermekekre vonatkozó értesítés

Omegle nem tudatosan gyűjt személyes adatokat 18 év alatti gyermekek a helyszínen vagy a chat szolgáltatások. Ha még nem töltötte be a 18. életévét, ne adjon meg az Omegle-nek semmilyen személyes adatot. Arra bátorítjuk a szülőket és/vagy törvényes gyámokat, hogy kövessék figyelemmel gyermekeik internethasználatát, és segítsék magánéletük védelmét azzal, hogy utasítják őket, hogy szülői vagy törvényes gyám engedélye nélkül soha ne adjanak meg személyes adatokat az interneten keresztül. Ha okkal feltételezi, hogy egy 18 év alatti gyermek személyes adatokat adott meg az Omegle-nek, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a [email protected] címen, a tárgyban "Omegle-Privacy" vagy a c/o Northwest Registered Agent LLC, 7901 4th St. N Ste 300, St. Petersburg, FL 33702 USA címen, és az Omegle igyekszik törölni vagy eltávolítani az ilyen adatokat.

Biztonság

Omegle ésszerű intézkedéseket tesz annak érdekében, hogy megvédje a korlátozott személyes adatokat, amelyeket Ön az Omegle-nek a webhelyen és a chat-szolgáltatásokon keresztül nyújt be az elvesztés, lopás és jogosulatlan felhasználás, közzététel vagy módosítás ellen. Az Omegle azonban nem tudja garantálni az abszolút biztonságot. Egyetlen internetes információátvitel sem teljesen biztonságos vagy hibamentes. Óvatosan kell eljárnia, amikor információkat küld online, és különös gondossággal kell döntenie az Omegle-lel vagy más felhasználókkal megosztott információkról.

Linkek más oldalakra

Ez az adatvédelmi nyilatkozat csak az Omegle webhelyére és a chat-szolgáltatásokra vonatkozik. A webhely vagy a chat-szolgáltatások tartalmazhatnak olyan harmadik fél webhelyeire vagy szolgáltatásaira mutató linkeket vagy gombokat, amelyek nem az Omegle tulajdonában vannak, illetve nem az Omegle üzemelteti őket. Ez az Adatvédelmi nyilatkozat nem vonatkozik az ilyen harmadik fél által elhelyezett linkek vagy gombok adatvédelmi gyakorlatára, és az Omegle nem támogatja vagy vizsgálja felül ezeket. Ha egy másik webhelyre mutató linkre kattint, akkor közvetlenül a harmadik féllel kell kapcsolatba lépnie, hogy tájékoztatást kapjon annak adatvédelmi gyakorlatáról.

Adatmegőrzés

Omegle általában megőrzi a személyes adatokat 120 napig. A személyes adatok azonban hosszabb ideig is megőrizhetők, amennyiben ez szükséges a jelen Adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott célok teljesítéséhez, illetve a törvény által előírt vagy megengedett módon. A mentett csevegési naplót, valamint a mentett csevegési naplóban részt vevő felhasználók online azonosítóit és IP-címeit korlátlan ideig megőrzi az Omegle.

Nemzetközi adattovábbítási nyilatkozat

Omegle található az Egyesült Államokban, és feldolgozza az összes információt az Egyesült Államokban. Ha Ön az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, és használja az Omegle webhelyét vagy csevegőszolgáltatásait, akkor adatait az Egyesült Államokban lévő Omegle-nek továbbítja.

Adatvédelmi nyilatkozatunk változásai

Az Omegle fenntartja a jogot, hogy az Omegle saját belátása szerint és bármikor módosítsa a jelen Adatvédelmi nyilatkozatot. Ha az Omegle módosítja a jelen Adatvédelmi nyilatkozatot, az Omegle közzéteszi a frissített nyilatkozatot az oldalon, beleértve a frissítés dátumát is. Az Omegle oldalának és chat szolgáltatásainak a módosítások közzétételét követő további használata a módosítások elfogadásának minősül.

Üdvözöljük az Omegle. Telepítheti az Omegle App itt:

Telepítse a
×